ΚΑΛΑΘΙ

No products in the cart.

To Ηλεκτρονικό κατάστημά με την εμπορική επωνυμία SALEM.GR, δραστηριοποιείται στο χώρο των καλλυντικών ειδών με έδρα το Λαύριο Αττικής. 

Το 2019 από την ομάδα του SALEM.GR γεννήθηκε μια ιδέα,να προσπαθήσει να ενώσει τα μεγαλύτερα και καλύτερα  brands στον χώρο των καλλυντικών και επαγγελματικών ειδών ονυχοπλαστικής.Στόχος μας να προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που ο πελάτης μας θα μπορεί να μπει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα,να δει,νά συγκρίνει και τέλος να προμηθευτεί με μεγάλη ευκολία από την άνεση του προσωπικού του χώρου, όπως ποτέ άλλοτε.

Σαν μια ηλεκτρονική έκθεση ομορφιάς !!
Το 2022 αυτή η ιδέα υλοποιήθηκε μετά από πολύ δουλειά και αναζήτησή.

 Οι συνεργασίες μας με μεγάλα brands καθώς και η πολυετής πείρα μας στον συγκεκριμένο κλάδο , αποτελούν εγγύηση ποιότητας στα προϊόντα που έχουμε επιλέξει με τεράστια προσοχή και φροντίδα για εσας, και προσπαθούμε η ποιότητα αυτή να σας προσφέρεται επίσης στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

 Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε προϊόντα αποκλειστικά και μόνο για επαγγελματίες (απαραίτητα για την ολοκλήρωση της αγοράς σας η προσκόμιση σχετικού εγγράφου/αποδεικτικού)  και η ομάδα μας είναι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και βοήθεια χρειάζεστε ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς προϊόν.

 Πάντα με γνώμονα την σωστή εξυπηρέτηση και την ποιότητα, η ομάδα μας παρακολουθεί καθημερινά τις νέες τάσεις, εξελίσσεται συνεχώς με νέες συνεργασίες και στοχεύει πάντα να ανταποκριθεί πλήρως στις ανάγκες σας.   Ελπίδα μας η ικανοποίηση σας !!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας !

Με εκτίμηση

Η ομάδα του SALEM.GR